• phone_menulogo
  • nextGRATIS
    OFFERTE
    AANVRAGEN

    Privacy policy en disclaimer van L’Echelle Europeënne

    Deze rubriek beschrijft de gedragslijn van l’Echelle Europeënne wanneer zij persoonsgegevens verwerkt. Zij past deze handelwijze zowel toe op geïnformatiseerde als manuele gegevensverwerkingen.

    Verwerking van de persoonsgegevens van bezoekers en gebruikers

    De zetel van l’Echelle Europeënne bevindt zich in de Boomsesteenweg 2 bus 3 te 2627 Schelle.

    L’Echelle Europeënne maakt enkel gebruik van cookies met een laag risico voor de betrokken netgebruiker waarvoor volgens de Wet elektronische communicatie van 13 juni 2005 (WEC) geen toestemming van de netgebruiker vereist is . Meer gedetailleerde informatie over het soort cookies vindt u hieronder.

    Persoonsgegevens die de gebruiker mededeelt bij de het invullen van het contactformulier verwerkt l’Echelle Europeënne slechts om aan de vraag van de gebruiker te kunnen voldoen. De persoonsgegevens van de gebruikers worden enkel gebruikt voor commerciële doeleinden indien de betrokkene dit expliciet heeft aangeduid.

    Persoonsgegevens worden enkel doorgegeven aan het personeel dat de verzoeken behandelt.

    Als de gebruiker bepaalde, onontbeerlijke gegevens weigert mee te delen, dan kan het gebeuren dat de l’Echelle Europeënne het verzoek niet kan afhandelen.

    Elke persoon wiens gegevens worden verwerkt, kan zijn persoonlijke gegevens inkijken, ze laten verbeteren of, indien hij daar goede redenen voor heeft, ze laten verwijderen. Hij stuurt hiertoe een mail met zijn naam en e-mailadres naar: info(at)ee-antwerpen.be.

    Gebruik van cookies

    Zoals vereist door artikel 129, 1° van de Wet elektronische communicatie van 13 juni 2005 wil l’Echelle Europeënne de bezoekers van haar website informeren over het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van de computer van websitebezoekers worden gezet. Ze bevatten informatie zoals bijvoorbeeld de taalvoorkeur van de surfer , zodat hij die informatie niet opnieuw moet ingeven bij een volgend bezoek aan dezelfde website. Sommige cookies zorgen ervoor dat een website grafisch netjes verschijnt, andere dat een websiteapplicatie correct werkt. Als u niet wilt dat een website cookies op uw computer plaatst, kunt u uw browser zo instellen.

    Hoe zet u cookies uit?

    Als u cookies wenst te blokkeren, kunt u dat voor de door u gebruikte browser doen.

    Hou er wanneer u cookies uitschakelt wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen misschien niet mooi zullen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zult kunnen gebruiken. Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst van alle soorten cookies die l’Echelle Europeënne op haar website ee-trappen.be gebruikt.

    Cookienaam

    Type

    Functie

    Bewaartermijn

    Onwbchtexpress.sid
    onwbchtblocked
    onwbchtclientid
    onwbchtlastvisit
    onwbchtsessionrandom
    onwbchttimesVisited
    onwebchatf

    Functioneel en
    Analytisch

    De chatfunctie op de site, aangeboden door Onwebchat, laat ook verschillende cookies achter.

    Einde sessie
    3 maanden
    1 jaar
    3 maanden
    1 jaar
    3 maanden
    10 dagen

    Hjincludedinsample

    Functioneel

    Deze cookie wordt geplaatst door Hotjar en laat Hotjar weten of een bezoeker opgenomen is in de steekproef.

    Einde sessie

    _ga
    _gid

    Analytisch

    Google gebruikt de _ga cookie om de website beheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen via de dienst Google Analytics.

    2 jaar

    __insp_norec_sess
    __insp_nv
    __insp_slim
    __insp_targlpt
    __insp_targlpu
    __insp_uid
    __insp_wid

    Analytisch

    Inspectlet wordt gebruikt om inzicht te krijgen in de bezoekersstromen

    1 jaar
    1 jaar
    1 jaar
    1 jaar
    1 jaar
    permanent
    1 jaar

    Links naar andere sites

    Deze website bevat links naar sites. L’Echelle Europeënne kan niet garanderen dat deze websites een privacybeleid naleven overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. We raden gebruikers dus aan dit zelf na te gaan door de privacyclausules te raadplegen die op iedere website moeten voorkomen.

    Cookiebeleid

    Wat zijn cookies?

    Cookies zijn kleine tekstbestandjes die bij het bezoeken van websites op je computer kunnen worden bewaard. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen, zoals bijvoorbeeld je taalvoorkeur voor een website. Wanneer je de website later opnieuw bezoekt, wordt deze cookie opnieuw verstuurd naar de website. Op die manier herkent de website jouw browser en kan bijvoorbeeld je taalvoorkeur worden onthouden.

    Cookies hebben meestal ook een vervaltermijn. Sommige cookies worden bijvoorbeeld automatisch verwijderd wanneer je je browser afsluit (de zogenaamde session cookie), terwijl andere langere tijd op je computer blijven staan, soms zelfs tot je ze handmatig verwijdert (de zogenaamde persistent cookie).

    Waarom gebruiken we cookies?

    L’Echelle Europeënne, de beheerder van deze website, gebruikt op ee-trappen.be twee soorten cookies:

    1. cookies voor functionele doeleinden.
    2. cookies voor analytische doeleinden.

    L’Echelle Europeënne gebruikt Joomla om de inhoud van onze website up-to-date te houden. Bij deze software worden enkele functionele cookies gebruikt.

    L’Echelle Europeënne gebruikt daarnaast ook Google Analytics voor analytische doeleinden. Deze analysetool plaatst cookies die we gebruiken om websitebezoeken (trafiek) te meten. Zo weten we onder meer hoeveel keer een bepaalde pagina wordt gelezen. Deze informatie gebruiken we enkel om de inhoud van onze website te verbeteren of als insteek voor een nieuwe campagne rond een bepaald onderwerp waar veel interesse voor is.

    Ook de externe tools Hotjar en Inspectlet worden gebruikt voor Analytische doeleinden. Deze tools laten toe om inzicht te krijgen in het gedrag van de websitebezoeken via heatmaps en anonieme recordings.

    Deze analysetools zijn niet op onze eigen servers geïnstalleerd. Het gaat hier dus om third party cookies. Dit wil zeggen dat wij de geen controle hebben over de informatie die verzameld wordt via deze cookies. Er worden gegevens naar een derde partij gestuurd (Google, Hotjar en Inspectlet). Bijgevolg kunnen we niet garanderen dat deze informatie niet voor andere doeleinden zal gebruikt worden. Voor het gebruik van deze third party cookies voor analysedoeleinden wordt voorafgaandelijk jouw toestemming gevraagd. Je kan dus weigeren dat deze cookies op jouw toestel worden geplaatst.

    Welke cookies worden gebruikt op www.ee-trappen.be?

    Hieronder vind je een lijst van de cookies die wij gebruiken, en waarvoor ze dienen.

    Cookienaam

    Type

    Functie

    Bewaartermijn

    Onwbchtexpress.sid
    onwbchtblocked
    onwbchtclientid
    onwbchtlastvisit
    onwbchtsessionrandom
    onwbchttimesVisited
    onwebchatf

    Functioneel en
    Analytisch

    De chatfunctie op de site, aangeboden door Onwebchat, laat ook verschillende cookies achter.

    Einde sessie
    3 maanden
    1 jaar
    3 maanden
    1 jaar
    3 maanden
    10 dagen

    Hjincludedinsample

    Functioneel

    Deze cookie wordt geplaatst door Hotjar en laat Hotjar weten of een bezoeker opgenomen is in de steekproef.

    Einde sessie

    _ga
    _gid

    Analytisch

    Google gebruikt de _ga cookie om de website beheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen via de dienst Google Analytics.

    2 jaar

    __insp_norec_sess
    __insp_nv
    __insp_slim
    __insp_targlpt
    __insp_targlpu
    __insp_uid
    __insp_wid

    Analytisch

    Inspectlet wordt gebruikt om inzicht te krijgen in de bezoekersstromen

    1 jaar
    1 jaar
    1 jaar
    1 jaar
    1 jaar
    permanent
    1 jaar

    Hoe zie ik welke cookies op mijn toestel geplaatst zijn en hoe verwijder ik deze?

    Als je wil weten welke cookies op jouw toestel zijn geplaatst of als je deze ook wenst te verwijderen, dan kan je hiervoor een instelling in je browser gebruiken. Via de links hieronder vind je meer uitleg over hoe je dit moet doen.

    ANTWERPEN: BOOMSESTEENWEG 2 BUS 3 | 2627 SCHELLE | T +32 (0)3 830 35 57 | F +32 (0)3 830 01 36 | INFO@EEANTWERPEN.BE
    OOST-VLAANDEREN:  NEW ORLEANSSTRAAT 16B | 9000 GENT | T+32 (0)9 328 51 49 | F +32 (0)9 330 60 96 | ECHELLE.GENT@TELENET.BE
    DISCLAIMER
    Boomstesteenweg 2 bus 3
    2627 Schelle
    T +32 (0)3 830 35 57
    F +32 (0)3 830 01 36
    info@eeantwerpen.be


    New Orleansstraat 16b
    9000 Gent
    T+32 (0)9 328 51 49
    F +32 (0)9 330 60 96
    echelle.gent@telenet.be

    Just a line of text to demonstrate the overlay effect.